Mat och catering

Planerar du ett kalas, bröllop, en enklare konferens eller något annat kul? Koppla av och låt oss stå för maten och boendet.

Vi erbjuder en trevlig miljö och har möjlighet att ta emot 25-30 boendegäster samt servera upp till 40 gäster i våra matsalar. Middagsservering alternativt helpension erbjuds grupper om minst 15-20 personer som även bokar boende hos oss. För mindre sällskap erbjuder vi våra populära vandringspaket, som självklart fungerar lika bra för andra aktiviteter än vandring. I mån av tid erbjuder vi även catering i närområdet. Hör av dig till oss så planerar vi tillsammans!
Observera att vi inte har någon restaurang för fika-, lunch- eller middagsservering öppen på daglig basis. Vi hänvisar istället till Nössemarks café och camping som har en sommaröppen restaurang på gångavstånd från Vita huset.

Låt oss stå för maten!

Under våra första år har vi hunnit med en rad olika event och arrangemang såsom bröllop, födelsedagskalas, vinprovning, Afternoon tea, pizzakväll och inte minst våra uppskattade julbord.
Därtill får vi inte glömma våra cafédagar med olika teman som lockat gäster från när och fjärran, långt över alla våras förväntningar!