Bo i rum eller stuga

Välkommen att boka ditt semesterboende hos oss, i Vita huset bor du bekvämt i våra ljusa, fräscha och rymliga rum. Vi har öppet för bokning året runt. Under högsäsong ingår frukost medan vi under lågsäsong (från 1 september) erbjuder boende med självhushåll till ett rabatterat pris. För vår stuga Ängön gäller delvis andra regler, se information nedan.

Alla rum har kylskåp och ett pentry för tillagning av enklare måltider.  Frukost, sänglinne, handdukar och slutstädning ingår i priset. Med sjön Stora Le som närmsta granne bjuder flera av våra rum på en fantastisk sjöutsikt. 

Dubbelrum

Vi har sex dubbelrum på bottenplan, fyra dubbelrum - generös som kan  kompletteras med både en extrasäng och en spjälsäng och två dubbelrum - standard som kan kompletteras med en spjälsäng. Alla dubbelrum på bottenvåning har egen toalett och dusch. På våning två finns dubbelrummet Finnserud med dagbädd som du själv bäddar ut till en dubbelsäng. Rummet har egen toalett. Dusch finns i korridoren och delas med ett annat rum. 

Enkelrum

På andra våning finns vårt enda enkelrum Solum. Rummet har egen toalett och dusch.

Familjerum

På andra våning finns  familjerummet Dalen med fyra bäddar, en dagbädd som du själv bäddar ut till dubbelsäng samt två mindre sängar för barn. Rummet kan även kompletteras med en spjälsäng.  På Dalen har du egen toalett och dusch.

Dubbelrum - standard

1050 SEK* per rum och natt
Vid bokning för en person: 850 SEK
Två enkelsängar
Kan kompletteras med spjälsäng (gratis)

Dubbelrum - generös

1050 SEK* per rum och natt
Två enkelsängar
Kan kompletteras med extrasäng (mot avgift) och/eller spjälsäng (gratis)

Enkelrum

850 SEK* per rum och natt
Enkelsäng 120 centimeter
Kan kompletteras med extrasäng (mot avgift) eller spjälsäng (gratis)

Familjerum Dalen

1350 SEK* per rum och natt
Dagbädd med två bäddar och två sängar anpassade för barn
Kan kompletteras med spjälsäng (gratis)

*Priserna gäller högsäsong till och med 31 augusti, för priser under lågsäsong, se bokningssidan.

I priset för ovanstående rum ingår frukost (t o m 31 augusti), sänglinne och handdukar. Alla våra rum har pentry, egen toalett med dusch, gratis wifi och barnstol vid önskemål.

Stuga (Ängön)

1250 SEK per rum och natt
Dagbädd med två bäddar samt våningssäng
Kan kompletteras med spjälsäng (gratis)
Rabatterat pris från tredje natten.

I stugan Ängön finns kök och toalett med dusch.  Frukost, sänglinne och handdukar kan bokas t o m 31 augusti. Slutstädning ingår i priset.
Gratis wifi finns i huvudbyggnaden. Barnstol finns vid önskemål. Husdjur är tillåtet i stugan.

Boka

På Vita huset kan du välja mellan dubbelrum - standard, dubbelrum - generös, enkelrum, familjerum och vår stuga, Ängön. Med hjälp av vår bokningssida ser du lediga datum och kan boka ditt boende hos oss. Självklart är du välkommen att kontakta oss om du vill ha hjälp med din bokning. Våra kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.

Bo i vår stuga - Ängön!

På Vita husets tomt finns en stuga, Ängön, där du kan bo bekvämt för dig själv.  Stugan har en dagbädd som bäddas ut till en dubbelsäng samt en våningssäng. Det finns även plats för en spjälsäng. I Ängön är husdjur välkomna.
Under högsäsong finns möjlighet att köpa till sänglinne, handdukar och frukostbuffé. Under sommaren har du även tillgång till huvudbyggnadens Wifi och TV-rum.  Slutstädning ingår alltid i hyran.

Frukost

Frukost ingår i rumshyran och serveras mellan 8.00 och 10.00 i vår hemtrevliga matsal. Om du bor i vår stuga (Ängön) kan du köpa till frukost under högsäsong.
Om vädret tillåter finns gott om plats i trädgården där du, förutom frukosten, kan njuta av sjöutsikten. Buffén varierar men vi arbetar med närodlade livsmedel så långt det är möjligt.

Alltid på frukostbuffén: nybakat bröd, hemgjord müsli, smoothie, yoghurt/filmjölk, kaffe/te, pålägg, ägg, frukt och grönsaker.

Variationer på frukostbuffén:  overnight-oats, chiapudding, gröt med mera...
Om du har allergier, hör av dig till oss i god tid innan din ankomst.

Övriga faciliteter

Som gäst i Vita huset har du tillgång till sällskapsrum med TV, spel, pussel och pyssel för barn. I anslutning till matsalen finns mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare att låna. Under ditt besök hos oss parkerar du gratis på vår parkeringsplats alldeles invid boendet.

Tillgänglighetsanpassat boende

Parkering finns i nära anslutning till entrén. Till entrén finns en ramp. Rummen på entréplan är rymliga med väl tilltagna badrum/duschar. Det finns även armstöd vid toalettstolen och i duschen samt ledstänger i korridorerna. Vår stuga (Ängön) är inte tillgänglighetsanpassad.

Betalningsvillkor

Hos oss kan du betala med kort, swish eller genom förskott till vårt bankgiro. Ange bokningsnummer vid betalning.

Om du bokar en till tre nätter, betalar du vid bokningstillfället eller vid utcheckning.
Om din bokning gäller fyra till sju nätter betalar du som lägst 50 procent av rumshyran senast tio dagar efter bokningstillfället och resterande belopp vid utcheckning.
Om din bokning gäller fler än sju nätter ska hela hyran betalas i förskott, senast tio dagar efter bokningstillfället.
För bokning av vår stuga gäller förskottsbetalning.
Vid företagsbokningar skickas faktura.
betalningssätt
  • Swish: 1233337144
    Bankgiro: 5592-4765

Avbokningsregler

Vid avbokning, ta kontakt med oss. Om du gjort en förskottsbetalning på hela eller delar av rumshyran kommer detta belopp att överföras till ditt bankkonto.
  • Bokning för en till tre nätter  - avboka senast klockan 15.00 två dygn innan planerat incheckningsdatum. Vid utebliven avbokning, får du betala hela hyran.
  • Bokning för tre till sju nätter - avboka senast sju dagar innan planerat incheckningsdatum. Vid utebliven avbokning, får du betala 75 procent av hyran.
  • Bokning för fler än sju nätter - avboka senast 14 dagar innan planerat incheckningsdatum. Vid utebliven avbokning, får du betala 50 procent av hyran.

Tider för in- och utcheckning

Incheckning

Incheckning sker mellan klockan 15.00 och 16.00 på ankomstdagen. Om incheckning önskas på annan tid, hör av dig till oss. Du kommer då att få ett sms med anvisningar för egen check-in.

Utcheckning

Utcheckning sker mellan 8.00 och 11.00 på avresedagen.

Allergier

Om du har några matallergier, hör av dig i god tid före ankomst.

Husdjur

I vår stuga (Ängön) är du välkommen att ta med ditt husdjur. Vi har dessvärre inte möjlighet att ta emot husdjur i huvudfastighetens rum (bed and breakfast). 

Rökning

Rökning är inte tillåten i någon av våra lokaler.