Rum

Våra rum har namn efter lokala platser och gårdar i Nössemark, här kan du bo i rum Tresticklan, Jaren, Näs, Strand etc. Sex av rummen ligger på våning ett fördelade i två korridorer. På våning två finns ytterligare tre rum, tv-rum och sällskapsrum. Längre ner på denna sida finns information om hur rummen är utrustade.

Dalen

Dalen ligger på plan två och har delvis utsikt över Stora Le. Rummet har en dagbädd som du själv bäddar ut till dubbelsäng samt två mindre sängar för barn. Rummet kan även kompletteras med en spjälsäng.  Här finns gott om förvaring. Rummet har pentry och eget badrum med toalett och dusch.

Solum

På andra våning finns vårt enda enkelrum Solum som delvis har utsikt över Stora Le. Rummet har en 120 centimeter bred säng och kan kompletteras med en extrasäng eller spjälsäng. På rummet finns pentry, en garderob samt egen toalett och dusch.

Finnserud

Dalen ligger på plan två och har delvis utsikt över Stora Le. Rummet har en dagbädd som du själv bäddar ut till en dubbelsäng. Rummet kan även kompletteras med en spjälsäng. Här finns ett förråd med gott om förvaring. Rummet har pentry och egen toalett. Dusch finns i korridoren.

Utrustning

I våra rum finns ett pentry för enklare matlagning. Pentryt har två kokplattor samt ett kylskåp med frysfack. Det finns köksgeråd och porslin för tre till fyra personer, beroende på rummets storlek. I rumshyran ingår sängkläder och handdukar. I varje rum finns dryck och snacks/godis som du kan köpa. Matavfall och övrigt avfall slängs i rummet, i korridoren finns ett skåp för återvinning och pant. 

Kaffebryggare, mikro och vattenkokare finns att tillgå  i gemensamma utrymmen.  Du kan även låna grill att laga mat på. 

i köket
  • Två grytor och en stekpanna
  • Skärbräda och knivar
  • Korkskruv och potatisskalare
  • Dricksglas, vinglas, muggar och karaff
  • Flata och djupa tallrikar samt bestick
  • Salladsskål och brödkorg
  • Diskhandduk, diskmedel, disktrasa och diskborste