Mat och meny

På Vita huset sätter vi råvaran i fokus. De råvaror vi använder i vår matlagning är i möjligaste mån lokalt producerad och av god kvalitet. Den mat vi serverar är alltid lagad från grunden och vi bakar allt bröd själva. Vi har samarbete med flera lokala matproducenter samt mat- och dryckesleverantörer.  Vi serverar gärna buffémat men erbjuder även säsongsbetonade menyer. Här presenterar vi några förslag på såväl menyer som buffémat, självklart kan du kombinera mat från olika menyer eller välja en, två eller tre rätter.  Alla i sällskapet väljer den meny de vill ha. Om du har andra önskemål, hör av dig till oss så sätter vi tillsammans ihop en meny så att alla i ditt sällskap ska bli nöjda, mätta och glada.

Vegetarisk

295 kronor per person

  • Rödbetscarpaccio med getost
  • Halloumiburgare
  • Äppelpaj

Fisksoppa

345 kronor per person

  • Annas nyårssallad
  • Fisksoppa, hembakat knäckebröd
  • Saffranspannkaka

Pulled högrev

345 kronor per person

  • Räkcoctail
  • Högrevsgryta
  • Hemgjord glass med säsongens bär

Annas buffé

345 kronor

  • Vegetariska minipajer
  • Knäckebröd
  • Kyckling gremolata
  • Ljuvlig vitlökssås
  • Tomat- och auberginegratäng
  • Sallad
  • Till efterrätt: nötmarängtårta med smak av kola och lingon

Ulrikas buffé

345 kronor

  • Vegetariska minipajer
  • Knäckebröd
  • Kyckling gremolata
  • Ljuvlig vitlökssås
  • Tomat- och auberginegratäng
  • Sallad
  • Till efterrätt: nötmarängtårta med smak av kola och lingon